Hirdetés

Dark Souls: The Board Game - úgynevezett "csapat"

|

Folytatódik daev és gamestaros vendégeinek élet-halál harca a Dark Souls: The Board Game szörnyei ellen, de a második videóra már abban sem biztosak, hogy tényleg segíteni szeretnének-e egymásnak.

Hirdetés

Ugyan a Resident Evil társasjátékról még csak fantáziáltunk, a Dark Souls feldolgozásának egy példánya már egy ideje szerkesztőnk, Csirke tulajdonát képezi. A Fun With Geeks csatornán tegnap el is kezdhettük nézni, hogyan okozott a GS-csapat néhány tagjának és daevnek egyre több szenvedést a méretes doboz tartalma, ma pedig be is futott a kaland folytatása.

Hirdetés

Az előző videót még kifejezetten optimistán kezdő négyes a második videó elejére már csak félig boldog, ugyanis Gócza és Kaci már-már fájdalmasan gyorsan költötte saját karakterére az első rész összecsapásai alatt összegyűjtött lelkek maradékát. Egy kis belviszály persze nem jelenti, hogy ne győzhetnének végül. De hát ilyen ez a játék, nem csak szörnyeket uszít a hősökre, hanem őket is egymás ellen fordítja. Hogy a feszültségek ellenére mennyire volt sikeres a gárda, azt az alábbi videóban tudjátok meglesni. Ha nem láttátok az előző részt, itt bepótolhatjátok, sőt, abban a cikkben a játék szabálymagyarázó videóját és a figurákat bemutatót unboxingot is megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)