Hirdetés

Társasjáték készül az 1956-os forradalom alapján

|

A Days of Ire: Budapest 1956 hét napon át kell küzdenünk a forradalom legkeményebb napjaiban, visszaverve a szovjeteket, és megakadályozva Budapest széthullását.

Hirdetés

Már a Kickstarter indulása előtt számos dícséretet kapott a Days of Ire: Budapest 1956, a részben magyarok alkotta Cloud Island vadonatúj társasjátéka. A csapatnak 25 000 dollárra van szüksége ahhoz, hogy a projekt megvalósuljon, és ebből több mint 19 000 már az első két nap alatt összejött.

A játék egy egyedül is játszható, de legfeljebb 4 játékosra tervezett, viszonylag pörgős, kártyás társasjáték, amit kooperatívan vagy egy a többiek ellen felállásban is élvezhetünk. Játékmenete hasonlít a Pandemic, Robinson Crusoe és Twilight Struggle játékokéhoz, egyszerű, egy kör pedig egy-másfél óra alatt lezavarható. A Kickstarter oldalon támogathatjátok, videókat nézhettek, és bővebben olvashattok a további célokról is. Mi szorítunk, de úgy látszik, nem lesz rá szükség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)