Hirdetés

Hatalmas sikert aratott Kickstarteren a Deadly Premonition társasjáték

|

Kevesebb mint egy nap kellett ahhoz, hogy a lelkes közösség összekalapozza Hidetaka "Swery" Suehiro 2010-es klasszikus horrorja, a Deadly Premonition alapján készült társas elkészítéséhez szükséges összeget.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2010-es Deadly Dremonitionre? Igencsak érdekes cím volt a maga idejében, furcsa nyílt világa és közepes harcrendszere megosztotta a kritikusokat és a játékosokat egyaránt, mára mégis kultikussá vált, amihez sokat hozzátett a Director's Cut kiadás. Azt gondoltuk, hogy többet már nem is hallunk felőle, de nem így lett. 

Hirdetés

A Rising Star Games a Deadly Premonition: The Board Game formájában gondolta újra a videojáték koncepcióját, amelyben a játékosok a sötét és titokzatos Greenvale városába csöppennek egy nő, Anna Graham rejtélyes gyilkosságát követően. A 2-4 főt támogató, kártya alapú társasban a legfőbb cél az, hogy a detektívek kiderítsék, ki ártatlan és ki bűnös, ugyanis közülük az egyik a legnagyobb titokban tevékenykedő valódi gyilkos. 

A projekt Kickstarter kampánya május 9-én rajtolt el, a készítők 50 ezer dollárt kértek a közösségtől, amely rekordgyorsasággal, nyolc és fél óra leforgása alatt össze is gyűlt. Közel egy hónap hátravan még a projekt végéig, és a Deadly Premonition társasjáték már 98 ezer dollárral büszkélkedhet, így újabb mérföldköveket sikerül elérnie.

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)