Hirdetés

A Deadpool Monopoly-ban a zsoldosoké a főszerep

|

Rengeteg változata van már a népszerű társasjátéknak, szóval meg sem lepődünk, hogy a Marvel nagypofájú antihőse is kapott egyet.

Hirdetés

A képregények mellett számos formában találkozhattunk sokak kedvenc Deadpooljával. Az őrült Marvel-hős feltűnt már különféle rajzfilmekben, a mozivásznon, és még egy pörgős videojátékot is kapott. Most pedig kalapban és bajusszal pózol a saját társasjátékának dobozán.

Hirdetés

A Deadpool Monopoly hasonlóan működik, mint az alapváltozat, annyi különbséggel, hogy ingatlanokkal való bűvészkedés helyett egy szedett-vedett zsoldosbandát kell összeverbuválnunk. A begyűjthető karakterek között olyan érdekességek vannak, mint például a szobalánynak öltözött Deadpool, de az antihős számos más változatát is megtalálhatjuk. A zsoldosok megszerzése mellett még többek között menő járgányokra és főhadiszállásokra is szert tehetünk, ezzel is növelve a különleges Deadpool-pénzől álló kasszánk méretét.

Magyarországon valószínűleg még nem lehet kapni a Deadpool Monopoly-t, de az Amazonról most bárki megrendelheti 19.99 dollárért, azaz nagyjából 5000 forintért.

Nektek melyik a kedvenc Monopoly társasjátékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)