Hirdetés

Devil May Cry társasjáték készül

|

Ráadásul nem más, mint a Steamforged Games készíti, amely több franchise-hoz is csinált már társast.

Hirdetés

Óriási igény van most jó társasjátékokra, mint azt a rengeteg sikeres Kickstarter projekt is bizonyítja. A Devil May Cry 5 sikerét meglovagolva a Capcom és a Steamforged is összeáll.

Hirdetés

A Devil May Cry: The Bloody Palace nevű játék közösségi finanszírozási kampánya valamikor tavasszal indul. Az egymással versengő játékosok feladata az lesz, hogy a Bloody Palace-ban a legnagyobb style rankot érjék el Dante, Nero, Trish vagy V szerepében. Ennél többet egyelőre nem tudni, de ahogy fellövik a Kickstarter oldalt, máris okosabbak leszünk.

A szintén a Steamforged által jegyzett Dark Souls társasra 4 millió dollár gyűlt össze, a Resident Evil 2-esre és a Horizon Zero Dawn-osra pedig egy-egy millió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)