Hirdetés

Digitális változatban is játszható lesz a Sword and Sorcery társasjáték

|

Hamarosan digitálisan, egy mobil társalkalmazás segítségével is játszhatjuk majd a népszerű fantasy társasjátékot.

Hirdetés

A társasjátékok esetében sokak számára az aprólékosan kidolgozott táblák és figurák legalább annyira részét képzik az élménynek, mint a játékmenet maga. Ennek ellenére viszont az utóbbi egy-két év viszontagságaiban sokan ráismertek, hogy megvan az előnye a digitalizált tábláknak is, hiszen egy videojáték elég nagy terhet tud leemelni a vállunkról azzal, hogy figyel helyettünk a szabályokra, főleg egy igazán komplex játék esetén.

Hirdetés

A Teburu nevű platform ezt a két világot próbálja egyesíteni egy egyedi platformon, ami megtartja a fizikai táblákat és bábokat, de kombinálja őket digitális elemekkel, hogy segítse és egy kicsit színesebbé tegye a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Ares Games és Xplored most bejelentették, hogy hamarosan egy újabb népszerű társasjáték, a Sword & Sorcery is megérkezik az egyedi platformjukra, bár egyelőre nem osztottak meg konkrét részleteket arról, hogy ez az adaptáció hogyan fogja majd kihasználni a Teburu sajátos adottságait, de arról mindenkit biztosítottak, hogy egyszerűbb és gyorsabb lesz majd így megtanulni a játékot.

Erre valószínűleg szükség is lesz, mert az eredeti Sword & Sorcery alapvetően egy kooperatív taktikai játék, szerepjátékos elemekkel, ami azt jelenti, hogy mindenképpen az összetettebb, nehezebben tanulható társasok közé tartozik.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Van jövője a vegyes, interaktív játékoknak vagy a színtiszta fizikai táblákra esküsztök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)