Hirdetés

Disney Infinity - játszhatatlanná válik a PC-s és a mobilos változat

|

A Disney Infinity sorozat törlése egyben azt is jelenti, hogy a már megjelent változatok szervereit is lelövik a készítők, amik elég komolyan érintik azokat, akik nem konzolon játszottak az Avalanche játékaival.

Hirdetés

Májusban komolyabb előjelek nélkül jelentette be a Disney, hogy a toys-to-life üzleti modell egyik zászlóshajójának számító Disney Infinity egy az egyben a kukában landol a sorozatot fejlesztő stúdióval együtt. A költségek megszüntetése érdekében a szervereket is lelövik, így több változat már csak néhány hónapig működik majd, amint arról a hivatalos oldalon tájékoztatták a rajongókat..

Július végével a játék 2.0-s változataiból eltűnnek a játékbeli vásárlási lehetőségek, majd szeptember 30-án leállnak a Disney Infinity játékok PC-s, iOS-es és androidos változatai, bár a Steamen aktivált játékok továbbra is működni fognak, az online funkciók kivételével. Szintén szeptember végén szűnik meg a közösségi tartalmak feltöltésének lehetősége, ahogy eddig lesz megvásárolható az Apple TV-s port is.

A leállás második hulláma a Windows 8-as és 10-es, külön kezelt PC-s verziókat és az Apple TV-s kiadást érinti, ezekben 2017. január 3-ától nem vásárolhatunk semmit, majd március 3-án zárulnak le végleg. A legjobban egyébként a konzolos változatok vásárlói járnak, akik az online funkciók nélkül ugyan, de továbbra is játszhatnak majd a Disney Infinity játékokkal. Mindeközben a nagy riválisnak számító Skylanders sorozatban újabb rész jelenik meg idén októberben.

Mit gondoltok, csak a Disney Infinity nem volt működőképes, vagy az egész toys-to-life koncepció hibás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)