Hirdetés

A Disney új valódi játékával bárkiből Marvel hős vagy Star Wars szereplő lehet

|

Nincs hiány ötletekből a Disney háza táján, ezúttal a kisebb korosztályt szeretnék elvarázsolni a Playmation élménnyel, aminek köszönhetően a gyerekek magukra húzhatják Vasember „működő” karperecét is.

Hirdetés

A Disney által megálmodott Playmation egy érdekes egyvelege az aktív szórakozásnak és a videojátékoknak, amiben a kisebbek afféle interaktív feladatokat oldhatnak meg különféle népszerű univerzumokban. 

A Star Wars, Marvel vagy a Frozen világa is része a Playmation kínálatának, akár egy Jedi bőrébe is „belebújhatnak" majd a gyerekek. A műanyagból készült játékok, például Vasember kesztyűje, egy alkalmazás segítségével kommunikál a vezeték nélküli fő platformmal, melyen különféle figurákat helyezhetünk el. A bábuk megvásárlásával megnyithatjuk a hozzá tartozó feladatokat, akár olyan ikonikus gonosztevőkkel is összecsaphatnak a gyerekek, mint Loki. 

A Disney szerint a Playmation által képviselt irányvonal az aktív játékot próbálja előtérbe helyezni, miközben különféle izgalmas kalandokban vehetnek részt a kisebbek. A Disney egyik embere, Tom Staggs elmondása alapján szeretnék, ha a gyerekek a saját képzeletük segítségével raknák magukban össze azt a világot, amiben épp játszanak, a Playmation rendszer pedig egy kiváló segédeszköz lehet ehhez. 16 figurát tervez a Disney az első évben, a választékban felbukkan Thor, Fekete Özvegy, Amerika Kapitány és még sokan mások. Az előrendelés július 7-én, a megjelenés pedig októberben esedékes Észak-Amerikában és Kanadában, az árat 120 dollár köré lőtte be a Disney. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)