Hirdetés

Disney Villainous - ebben a társasjátékban a rosszfiúk kapják a főszerepet

|

Ez a játék nem a hősökről szól, most a gonoszoké a főszerep.

Hirdetés

A Wonder Forge csapata készíti a következő Disney társasjátékot, a Villainoust, amelyben nem a megszokott főszereplőket és kedves karaktereket, hanem a gonoszokat irányítjuk.

Hirdetés

A játékban Maleficent (vagy Demóna), Jafar, Ursula, Hook kapitány, a Szív Királynő és John herceg karakterei felett vehetjük át az irányítást, hogy minél többet gonoszkodjunk és elérjük becstelen céljainkat.

A hat főgonosz hat külön történetszállal rendelkezik a játékban a Disney-filmek alapján, és mindegyiknek külön táblájuk (vagy világuk) van, amelyben érvényesülniük kell. A célokat különböző stratégiákkal és a megfelelő kártyák jó időben történő kijátszásával érhetjük el. Sajnos nem lehet másik gonosz univerzumába átlépni, viszont enélkül is rengeteg az újrajátszási lehetőség.

A Villainous már előrendelhető az Amazonon 40 dolláros (kb 11 ezer forintos) plusz szállítási költség áron, a szállítás pedig július 29-én kezdődik. Erre a linkre kattintva érhetitek el az oldalt.

Nektek hogy tetszik, szívesen társasoznátok egy Disney-gonosz szerepébe bújva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)