Hirdetés

District 9 társasjáték készül

|

Egyelőre még Kickstarteren van a projekt, de ha megvalósul, akkor a négy frakció egyik képviselőjeként versenghetünk az idegen technológiákért.

Hirdetés

A Weta, a Giant Killer Robots játékán felbuzdulva belekezdett egy új projektbe, aminek alapjául a 2009-es Disctrict 9 mozi szolgál. Az alapkészlet elég hasonló a GKR-hez: hatszögletű elemekből álló pálya, durván rajzolt művészeti elemek, szépen kidolgozott figurák. A játék célja azonban teljesen más.

Hirdetés

A District 9-ben a film 3 napját fogjuk végigjátszani, és a négy választható frakció egyikét fogjuk képviselni. A célja mindenkinek az lesz, hogy megkaparintsa a fura, földönkívüli technológiát, és közben elkerüli lehetőleg az idegen szörnyeteget és a lázadó csőcseléket.

Elég érdekesen néz ki a cucc, de ahhoz, hogy a tervből játék is legyen, a Wetának még extra támogatásra lesz szüksége. A projekt Kickstarter oldalát itt találjátok. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)