Hirdetés

Készül a Divinity: Original Sin társasjáték

|

Már a kétszerese összegyűlt a kitűzött kickstarteres célnak, így a játék biztosan meg fog jelenni.

Hirdetés

Amíg a Larian Studios keményen dolgozik a Baldur's Gate III-on, addig a Lynnvander Studios életben tartja a Divinity: Original Sin címet egy asztali társasjátékkal. A projektet alig egy nap alatt sikerült finanszírozni, és a kezdeti Kickstarter-célnak már jóval több, mint kétszerese gyűlt össze.

Hirdetés

A játék egyébként egy 1-4 személyes kooperatív móka, ahol a játékosok döntéseik formálják a sztorit. A harcrendszer nagyon hasonló a videojáték verzióhoz: itt is tárgyakat és képességeket fogunk használni, miközben figyelünk az egyes elemek különleges interakcióira. A legérdekesebb újdonság a Chronicle rendszer, aminek részeként felvezethetjük majd a Lynnvander weboldalára a csapatunk döntéseit, ezek pedig formálhatják majd a jövőben megjelenő kiegészítőket. 

Sokkal több pénzre már nincs szüksége a csapatnak, de ha be szeretnél szállni a támogatásba, akkor itt megtalálod a játék Kickstarter oldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)