Hirdetés

Újra kiadják az évtizedekkel ezelőtt megjelent Dűne társast

|

A társasjátékrajongók hamarosan egy új kincset szerezhetnek be anélkül, hogy életfontosságú szerveket kellene átadniuk fizetségként.

Hirdetés

A társasjáték eredeti verziója 1979-ben jelent meg, és a Dűne című novellán alapult. A játékosok egy-egy frakciót irányítottak, melyek egy bolygó uralmáért küzdöttek. A játék kapott egy második kiadást még '84-ben, de komolyabb érdeklődés hiányában idővel leállították a gyártását.

Hirdetés

A gyűjtők és társasrajongók azóta is vadásznak a fennmaradt darabokra, de hamarosan nem kell elkeseredetten kutatniuk. A GAMA nevű rendezvény előadói között ott volt a Gale Force Nine Games is, akik bejelentették, hogy vizuálisan és szabályaiban is modernizálják a Dűne játékot és újra elkezdik a gyártását.

Nagy változásokra nem kell számítani, tényleg csak a legszükségesebb pontokon nyúlnak a játékhoz. A Gale Force képviselője, John-Paul Brisigotti szerint már akár idén augusztusban megjelenhet az új verzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)