Hirdetés

Ingyenes szerepjátékos anyagokkal kedveskedik nekünk a Dungeons & Dragons csapata

|

A Wizards of the Coast is gondol azokra, akik a koronavírus-járvány miatt kénytelenek otthon maradni.

Hirdetés

Bizony nem csak videojátékokkal lehet elütni az otthon töltött időt, hiszen remek szórakozást nyújthat az egész családnak egy-egy kiváló társasjáték is. Aztán ott van még a klasszikus asztali szerepjáték is, amibe most bárki belevághat (nemrég adtunk hozzá pár tippet), ráadásul egy csomó ingyenes apróságot szerezhetünk majd be hozzá.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons mögött álló Wizards of the Coast ugyanis úgy döntött, hogy különféle ajándékokkal lep meg minket több napon keresztül. Eddig kaptunk már például hasznos útmutatókat ahhoz, hogyan készítsük el karakterünket az Adventurers League kampányhoz, illetve még egy bevezető kaland is érkezett, ami első szintű hősöknek ajánlott. Sőt, még egy olyan kaland is elérhetővé vált, amit kifejezetten családoknak vagy fiatalabb játékosoknak ajánlanak a srácok.

Az ingyenes jóságokat itt találjátok meg, és bizony érdemes lehet később is visszanézni erre az oldalra, hiszen még több ajándékkal készül nekünk a csapat.

Ti mennyire kedvelitek az asztali szerepjátékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)