Hirdetés

Egyszerre cukik és brutálisak a Dungeons & Dragons alapján készült Funko POP! figurák

|

Végre valahára a népszerű fantasy franchise szereplőihez is érkeznek az egyedi, nagyfejű alkotások.

Hirdetés

Videojátékokhoz, filmekhez, sorozatokhoz és még egy csomó más mindenhez készített már a Funko egyedi dizájnú figurákat. Ezért is meglepő egy picit, hogy ennyit kellett várni az első Dungeons & Dragons szettre.

Hirdetés

Egyesítette erőit a Funko és a Wizards of the Coast, és be is jelentették az első POP! figurákat, amelyek az asztali szerepjáték világán alapulnak. A legelső hullámban három apróság érkezik, méghozzá egy rémisztő mind flayer, illetve Minsc és Boo nevű hörcsögve, valamint a Kilenc Pokol ura, Asmodeus. A tervek szerint 2020 februárjában kerülnek a boltok polcaira az új figurák, és remélhetőleg ez csak a kezdet, hiszen rengeteg olyan karakter van a Dungeons & Dragonsban, akik biztosan jól mutatnának nagyfejű bábuként egy rajongó polcán.

Nektek melyik tetszik a legjobban a három közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)