Hirdetés

Dungeons and Dragons társas készül egy még ismeretlen kalandhoz

|

A Wizards of the Coast idén készül kiadni egy új DnD kaland modult, amiről még semmit sem tudni azon kívül, hogy készül hozzá egy kooperatív társas is.

Hirdetés

A New York Toy Fairen kiderült, hogy készül a Gale Force Nine egy új társasjátékon dolgozik, ami közvetlenül kötődik majd a 2018. őszén megjelenő Dungeons & Dragons kalandhoz. A móka 2-4 játékosnak készül, és az ára várhatóan 50 dollár (kb. 13 ezer forint) körül alakul majd.

Hirdetés

Sajnos a játékmenetéről és a tematikájáról semmit nem árultak el a készítők. Nem is tehetik, hiszen kénytelenek megvárni, amíg a Wizards of the Coast hivatalosan is bemutatja az új Dungeons and Dragons modult. Erre legkorábban idén nyáron számíthatunk.

A Gale Force Nine egyébként több új DnD termékkel is készül idén. Első körben ki fognak hozni egy kimondottan kezdő gyűjtőknek szánt szoborfestő készletet, ami alapból 10 színnel érkezik.

A haladó festők vehetnek majd hozzá egy kiegészítő készletet 36 színnel. Mindkét csomag júniusban érkezik, új Dungeons & Dragons kártyacsomagokkal együtt. A Monster Manual és Magic Item paklik a mesélők legjobb barátai lesznek. Ezeken a lapokon az egyes szörnyek és tárgyak értékei szerepelnek majd.

Izgalmas évnek ígérkezik ez a Dungeons & Dragons rajongók számára. A még be nem jelentett (egyelőre "Broadway" néven emlegetett) kaland szeptemberben mutatkozik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)