Hirdetés

Zafír berakásos kockákkal ünnepeljük a Dungeons & Dragons születésnapját

|

A planéta legnépszerűbb asztali szerepjátéka most ünnepli 45. születésnapját, a játék ötödik kiadása pedig már öt éve hódítja meg milliók szívét. Ezt méltó módon kell megülni.

Hirdetés

Talán még fénykorában sem volt annyira népszerű a Dungeons & Dragons, mint napjainkban, milliók ástak már az ötödik kiadás mélyére. A Wizards of the Coast ennek hatására csak úgy önti magából a tartalmakat: néhány hónapja jelent meg egy teljesen új modul, a Descent into Avernus, hétről hétre jönnek az Unearthed Arcana (tehát béta teszt-szerű) kiegészítők, decemberben pedig érkezett egy kifejezetten gyűjtőknek szánt kockakészlet.

Hirdetés

A D&D Sapphire Anniversary Dice Set nem az a csomag, amit minden Dungeon Master felkap majd, mivel az árán is jól látható, hogy ez csak a legfanatikusabb (és persze tehetősebb) játékosoknak készült. A csomag tartalmaz egy gyönyörűen megmunkált, alumíniumból készült kockakészletet (2xD20, 1xD12, 2xD10, 1xD8, 4xD6, 1xD4). Az egyik D20-as kockának 20-as számhelyén egy gyönyörű zafír kő is rejlik, hogy oda koncentrálhasd minden imádat az utolsó Death Saving dobásodnál.

A kockákon kívül a készletben még van egy hatalmas, Adult Sapphire Dragon rajz, mellette a teljes statblockkal, hogy a Dungeon Master bármikor bedobhassa azt az éppen futó kampányotokba. Emellett egy gyönyörű tárolódoboz és matricák is járnak a csomaghoz.

A készlet egyetlen szépséghibája, hogy 300 dollárba kerül, és erősen limitált (1974 db, a játék első verziójának hivatalos megjelenési dátuma) számban került forgalomba.

A kiadó egyébként jövő hétfőn tervez bejelenteni egy új könyvet a játékhoz, úgyhogy érdemes lesz szemmel tartani a D&D csatornákat a jövőben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)