Hirdetés

Dungeons & Dragons - ilyen élethű diorámát még nem láttál

|

Különösen az óceán hullámainak kidolgozottsága miatt lenyűgöző ez a fantasy dioráma, ahol a Dungeons & Dragons világa szinte életre kel.

Hirdetés

Remekül el lehet ütni a Dungeons & Dragons film premierjéig hátralévő időt azzal, hogy a lentebbihez hasonló csodálatos diorámákat nézeget az ember. A népszerű szerepjátékos világ kedvelői nem aprózzák el, mikor ilyen gyönyörű tájak megalkotásába kezdenek.

Ryan Devoto munkássága eddig is figyelemreméltó volt, most azonban egy olyan makettet alkotott meg, amit lehetetlen szó nélkül hagyni. A Dungeons & Dragons világát bemutató diorámán egy vízparti települést láthatunk, melynek kikötőjét hatalmas hajók foglalják el. A legapróbb részletek is tökéletesen ki vannak dolgozva, a háztetők cserepeitől kezdve a városka melletti mezőgazdasági területek barázdáin át a partot verdeső hullámokig minden úgy néz ki, mintha csak a valóság kicsinyített mását látnánk.

Ebben a galériában remek fotókat találtok a Dungeons & Dragons diorámáról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)