Hirdetés

Dungeons & Dragons kiegészítő érkezett a League of Legends világának egy darabkájával

|

Három új alkaszt, egy maroknyi szörny és varázstárgy mellett egy pár oldalas kaland és kampányvilág leírás is belefért a Bilgewater guide-ba.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons egyik digitális terjesztője, a D&D Beyond egy új, ingyenes tartalmi csomaggal rukkolt elő, ami a League of Legends világának, Runeterrának egy darabját hozta el a sárkányok és kazamaták közé. Oké, csak egy Legends of Runeterra promóció az egész, de van itt pár érdekes újdonság.

Hirdetés

A csomag leghangsúlyosabb részét a három új alkaszt képezi. Kaptunk egy Barbarian, egy Fighter és egy Rogue opciót. Előbbi Nautilus nyomdokait követheti a Path of the Depthsszel és lehetővé teszi a barbárnak, hogy a víz alatt közlekedjen (vagy akár ő maga vízzé változhasson) és magához rántsa ellenfeleit Rage közben. A Renegade Fighter pisztolyokra vagy puskákra specializálódhat és egy rakat opcionális fejlesztési lehetőséget is kap választott fegyveréhez. A Wild Card Rogue kivett egy lapot Twisted Fate paklijából: választhatunk egy nekünk szimpatikus játékkészletet, és annak trükkjeivel erősíthetjük fel saját vagy társaink képességeit.

A három alkaszt mellé egy 3. szinttől 4. szintig tartó, egy alkalmas kaland is belefért a csomagba, ami a játékosokat bízza meg a Bilgewaterre nehezedő sötétség eltakarításával. Tökéletes lehet egy one-shot kalózkalandra, de akár egy teljes kampány alapjául is szolgálhat. Utóbbiban segít az első fejezet, ami leírja Bilgewater kalózvárosának helyszíneit és az ott ránk leselkedő veszélyeket.

A csomagban jó pár új szörny és varázstárgy is vár bennünket, így tényleg minden adott egy jó kis Runeterra kampányhoz. Fontos megjegyezni, hogy ezek mind harmadik féltől származó tartalmak, és nem hivatalos Wizards of the Coast anyagok. Mielőtt túlzottan fellelkesednétek az új alkasztok nyújtotta lehetőségek miatt, egyeztessetek róluk a Dungeon Masteretekkel (amit egyébként is érdemes megtenni, bármilyen karakteropcióról is legyen szó).

A Dark Tides of Bilgewater ingyenesen elérhető a D&D Beyondon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)