Hirdetés

Ez az Overwatch D.Va figura minden, amire a karakter rajongói vágynak

|

A Good Smile egy újabb figurát készít a Blizzard felkérésére, ami éppen az egyik legnépszerűbb karaktert teszi az asztalodra.

Hirdetés

A D.Va Overwatch figmához ugyan nem tartozik egy hatalmas Mech, de kapunk többféle arcot, kiegészítőt, fegyvert, mobilt, sapkát, és még D.Va nevével fémjelzett üdítős dobozt is. 

Hirdetés

Ha esetleg nektek is ismeretlen terep lenne a figmák világa, akkor következzen egy kis gyorstalpaló: ezeket a figurákat 2008 óta gyártja a Max Factory, a terjesztésért pedig a Good Smile Company felel. A figmák leginkább abban különböznek a hétköznapi akciófiguráktól, hogy mindegyikük egy spéci talppal érkezik, ennek segítségével pedig könnyedén beállíthatóak különféle pózokba a bábuk.

Nem meglepő tehát, hogy a D.Va figurát is tényleg úgy állíthatod be, ahogy akarod. A megjelenésre valamikor 2019 második negyedévében lehet számítani, de addig is már elő lehet rendelni a Blizzard Gear Store-on keresztül 70 eurós áron, ami nagyjából 23 ezer forintnak felel meg.

D.Va rajongóknak tökéletes asztaldísz lesz ez. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)