Hirdetés

Ebben a Star Wars társasjátékban az Erő sötét oldalát ismerhetjük meg

|

Érkezik a Star Wars Villainous, amelyben sith legendák bőrébe bújhatunk.

Hirdetés

A Disney Villainous volt az elmúlt évek egyik legsikeresebb társasjátéka, így nem csoda, hogy a Ravensburger egy másik franchise felhasználásával ismét kiadja azt. A Star Wars verzió nem csak egy átfestett változat lesz: új játékmechanikák és kihívások várják majd a játékosokat.

A küldetéseink során harcba vihetjük Darth Vadert, Kylo Rent, Asajj Ventresst, Moff Gideont, vagy Grievous tábornokot. Mindegyikőjüknek saját céljaik és eszközeik lesznek.

Hirdetés

Egyelőre csak Darth Vader célját tudjuk, akivel le kell vadásznunk és le kell mészárolnunk Luke Skywalkert. Több helyszínen keresztül kell követnünk a prédát, de ebben az Ambition rendszernek köszönhetően az Erő sötét oldala is a segítségünkre lehet majd.

A Star Wars Villainous nagyjából 40 dollár körüli áron fog megjelenni idén augusztusban, és egy önálló társas lesz. Ez azt jelenti, hogy a játékhoz nem lesz szükségünk az eredeti Villainousra, sőt, a Star Wars változat figuráit és extrát nem is használhatjuk a többi kiadásban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)