Hirdetés

Ebből a Magic: The Gathering kártyából egyetlen egy darab fog készülni

|

Aki ezt a kártyát kinyitja, jobban teszi, ha vesz hozzá egy bombabiztos széfet is.

Hirdetés

A Wizards of the Coast hamarosan kiadja A Gyűrűk Ura kártyaszettet a Magic: The Gatheringhez. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a játék alternatív univerzumaihoz Tolkien fantasy világa is csatlakozni fog a könyvek ihlette kártyalapokkal.

A kártyák között persze ott lesz a The One Ring is, az Egy Gyűrű, amit maga Szauron kovácsolt. A gyűrűnek lesz több variánsa is, de a legdíszesebb változatból egyetlen egy darab fog készülni.

Hirdetés

A lenti képen láthatjátok a különböző The One Ring verziókat és azok elérhetőségeit, de a legszebb változatot, aminek szövegét a Sötét Nyelven írták, csak egyszer fogják kinyomtatni. Lesz egy darab Lord of the Rings: Tales of Middle-earth gyűjtői csomag, amiben az egyetlen egy The One Ring lap fog megbújni.

Fontos megjegyezni, hogy az összes The One Ring variáns mechanikailag megegyezik, így a ritkább változatok nem adnak tényleges előnyt. Az egyetlen különbség a gyűjtői érték lesz majd. A lap egyébként így néz ki teljességében:

A tündék, törpök és emberek gyűrűi is részei lesznek majd a játéknak, és azokból is készülnek ritkább és gyakoribb variánsok:

A The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth készlet pontosan június 23-án fog megjelenni. A digitális változat június 20-án érkezik, de ebben persze nem lesz benne a 1/1 nyomtatású The One Ring.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)