Hirdetés

Egészen elképesztő a Mos Eisley Cantina LEGO

|

A Star Wars filmek egyik ikonikus helyszínét most egy minden eddiginél részletesebb LEGO szett formájában építhetjük meg - persze nem lesz olcsó.

Hirdetés

A LEGO és a Disney együttműködése már évtizedek óta tart. Az évek során rengeteg különböző LEGO Star Wars szettel pakolhattuk tele a polcot, ráadásul olyan különlegességek is érkeztek, mint a 249.900 Ft-ért megvásárolható Millennium Falcon, a 229.990 Ft-ba kerülő Imperial Star Destroyer, vagy a valamivel olcsóbb, 169.990 Ft-ért elvihető Halálcsillag. Mos Eisley helyszínei közül is összerakhattunk már néhányat, de az október 1-jén megjelenő Mos Eisley Cantina szett lesz csak az igazi.

Hirdetés

A 75290-es számú modell 3187 elemből áll, 21 minifigurát tartalmaz (köztük C3PO-t, R2D2-t, Luke-ot, Bent, Han Solót, Greedót, Chewbaccát, de még a kantinban játszó fúvósokat is), és az épületegyüttes mellé egy új Landspeedert (V-35) is leparkoltathatunk. Az elkészült modell 19 cm magas, 52 cm széles és 58 cm mély. Aki ellenállhatatlan vágyat érez iránta, 119990 Ft-ért tudhatja magáénak.

A fenti linken további képeket is találhattok, érdemes átlapozni őket, mielőtt vadul csapkodni kezditek a rendelés gombját (amúgy sem működik szeptember 16-ig, és akkor is a VIP-ké az elsőbbség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)