Hirdetés

Egészen jól néz ki a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City társasjáték

|

A CMON most a Cyberpunk 2077 videojáték alapján készít egy társasjátékot.

Hirdetés

Szerencsére nem egy újabb Zombicide-variáció, hanem önálló társasjáték lesz a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City, amiben 4 játékos versenghet egymással Night City egy-egy bandáját irányítva (de egyedül is játszható lesz, mint a mostanában megjelenő társasok többsége).

A dizájnhoz és szabályokhoz nem a Cyberpunk RPG-ből, hanem a videojátékból merítettek, és akár Johnny Silverhandet, Judy-t vagy Jackie-t is felbérelhetjük, hogy segítsen nekünk.

Hirdetés

A tábla tulajdonképpen a város térképe, célunk pedig, hogy a leghatalmasabbá váljunk. Választhatunk egy saját történetet, és az cselekedeteink következtében alakul, formálódik folyamatosan. Különböző egységeket vethetünk be eltérő feladatokra, kártyákat használhatunk különleges akciók kijátszásához. Az egyjátékos módban Johnnyt alakítjuk.

Az már most biztos, hogy megvalósul, szerényen 100 ezer dollárnál húzták meg a határt, de 14 nappal a vége előtt már a dupláján is túl vagyunk. A legolcsóbb szint 110 dollár, erre jön még rá az adó (27%, kb. 30 dollár) és a szállítási költség (50-65 dollár), viszont a támogatók egy rakás exkluzív extrát kapnak, például lapvariánsokat, karaktereket, sztorikártyákat. Várhatóan 2023 júliusában fogják kiküldeni az első példányokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)