Hirdetés

Egészen szép lesz a LEGO Technic McLaren Senna GTR

|

A LEGO-autók gyűjtői már kezdhetik dörzsölni a tenyerüket: egy gyönyörű járgány közeleg, és nem is kell sokat várni rá.

Hirdetés

Egy méretes Technic modellt mutatott be a napokban a LEGO: a McLaren Senna GTR 830 különálló darabból áll, és köszönhetően a járgány egyedi felépítésének, készlet tele lesz különleges elemekkel. Kiemelkedően izgalmas darab lesz mind külső dizájnban, mind az elemek kialakításában, ahogy a Technic modellek általában.

Hirdetés

A LEGO Technic vezető dizájnere, Uwe Wabra elmondása szerint egy kifejezetten komoly kihívás volt megalkotni a Senna GTR-t, de nagyon élvezték a feladatot.

"Rengeteg egyedi vonása van a sziluettjétől a menő spoilerig, ami nagyban megkülönbözteti az építési élményt a többiekétől. Ahogy a McLaren mérnökei, mi is mindent beleadtunk a dizájnba, hogy a modell végül kifogástalanul tiszteleghessen a McLaren Senna GTR előtt."

A készlet 2020. december 26-án fog megjelenni, 18990 Ft-os áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)