Hirdetés

Egy Csillagkapu-rajongó megalkotta a tökéletes LEGO dizájnt

|

A Csillagkapu sorozat 25. születésnapjának alkalmából megszületett egy LEGO Ideas készlet, amit a polcra is feltennénk (ha a LEGO engedélyezné a forgalmazást).

Hirdetés

A LEGO Ideas egy kifejezetten rajongóknak és kreatívoknak készült platform, ahová bárki beküldheti a saját LEGO ötleteit. Ha az adott tervezet elég nagy figyelmet kap, akkor maga a játékóriás is rápillant, és ha elég menő a készlet (és nem ütközik jogi akadályba), akkor valódi termék is lehet a dizájnból.

Az, hogy a Csillagkapuból valaha is születhet ténylegesen forgalmazható LEGO csomag, nehéz kérdés, de ez nem von le semmit CaptainMutant kiváló tervének érdemeiből.

Hirdetés

A Csillagkapu-rajongó az "alap" SG1 sorozat 25. évfordulójára rakta össze a lenti videóban látható dizájnt, amit egyébként még meg is toldott hét, a széria népszerű karaktereit formáló minifigurával.

A készlet a jelenlegi formájában 850 darabból áll, és CaptainMutant célja az volt vele, hogy egy összeállításában mókás, árában pedig megfizethető dizájnnal álljon elő.

Reméljük, hogy kap elég elismerést a terv, hogy a LEGO döntéshozói elé kerülhessen, aztán ők megoldják a kiadással kapcsolatos jogi nehézségeket - utóbbi nyilván csak pénz kérdése.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)