Hirdetés

Egy Elden Ring-rajongó LEGO-ból építette meg a játék egyik legmenőbb helyszínét

|

Nagyon komoly LEGO gyűjteményre van szükség ahhoz, hogy ezt az összeállítást valaki HoboSapient után tudja csinálni.

Hirdetés

A játékrajongók kreativitása határtalan, amit mi sem bizonyít jobban, mint a LEGO: A Wandering Mausoleum nevű összeállítás HoboSapienttől. Az Elden Ring vitathatatlan szerelmese összerakta ugyanis a népszerű RPG egyik legizgalmasabb helyszínét, annak minden részletére figyelve - tudjátok, ezek a monstrumok szabadon mászkálnak a játékban, és csak némi rásegítés után rogynak össze, ekkora bejutni és odabent lemásolni a már legyőzött főbossok lelkeit.

A így megszületett Mausoleum egy majd 15 kilós építmény lett, aminek felépítéséhez 5-6000 LEGO elemre volt szükség. Ez nagyjából az olyan készletekkel teszi a nagy művet egy térfélre, mint a LEGO Millenium Falcon vagy a Taj Mahal.

Hirdetés

Az összeállítás egy kicsit csalóka, mert a belső struktúra megtámasztásához HoboSapient nem csak átlagos LEGO elemeket, hanem Technic darabokat is használt. Lehet, ez sokak szemében valamennyit végül levont az eredmény értékéből, de szerintünk ez a munka még mindig lenyűgöző.

Az alábbi galériában több képet is megnézhetsz az alkotásról. 

Hivatalos LEGO készletet még nem kapott az év egyik legnépszerűbb videojátéka, de tekintettel arra, hogy a játékóriás igyekszik figyelemmel kísérni az ipar trendjeit, így még ez sem elképzelhetetlen. Álmodozni legalábbis szabad.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)