Egy éven át épült a LEGO Ezeréves Sólyom

|

Egy eltökélt rajongó egy egész évet szánt arra, hogy megépítse a Star Wars ikonikus űrhajója, a Millennium Falcon legjobb LEGO változatát.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Marshal Banana nevű Flickr felhasználó egy kitartó ember. Nem elégedett meg a hivatalos, LEGO által kiadott Millenium Falconokkal, inkább elhatározta, hogy megépíti a sajátját, és az minden korábbinál jobb lesz.

A rajongó csempészhajója nem kevesebb, mint 7500 darab LEGO elemből áll. Az ébredő Erőhöz kiadott hivatalos Millennium Falcon LEGO csomagban mindössze 1329 darabból található, de még a legnagyobb modellt is csak 5000 elem alkotja. A több mint 90 cm hosszúságú, majdnem 10 kg súlyú űrhajó nem csak nagyságát, de részletességét tekintve is szép munka lett, ahogy azt az alábbi képeken, valamint ezen a linken is láthatjátok.

Hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!