Hirdetés

Egy PlayStation rajongó LEGO-ból épített újjá egy PS1-et

|

Anthony John Clarke fillérekért szedte össze a konzolt, aminek több gondja is volt, de Clarke szépen, lassan rendbe tette azt.

Hirdetés

Kezdünk eljutni arra a pontra, hogy a PlayStation 1 egy gyűjtői konzollá válik, legalábbis Anthony John Clarke szemében biztosan. A srác aprópénzért vette meg az ősrégi gépet, ami már nem is működött rendesen.

Clarke a vásárlás utáni napokban szépen szétszedte, kitakarította és helyretette azt, a folyamatot pedig videós formában a TikTokon közvetítette is. Miután a konzol működőképessé vált elindulhatott a lényegi projekt: felépíteni egy LEGO PlayStationt.

Hirdetés

Clarke először a konzol borításának legfontosabb elemeit rakta össze kockákból, így a külsejének egy része és a működéshez szükséges gombok készültek csak el a videosorozatának első részében:

@bonkersbarman

work in progress, this is the ( #Lego #PlayStation #project ) #fypシ #fyp #foryou #xyzbca #ps1 #sony

♬ Castle on the Hill (Throttle Remix) - Ed Sheeran

A folytatásra nagyrészt helyére került minden, bár Clarke hozzátette, hogy nem ez lesz a végleges dizájn, így azért vár még rá némi építgetés.

@bonkersbarman

The #lego #playstation #project PART 2! This is not the finished product, waiting on bricks to arrive, this is just the mock up! #fyp #xyzbca #fypシ

♬ original sound - Anthony John Clarke

Nagyon menő hobbiprojekt lett a LEGO PlayStationből, ami remélhetőleg számtalan feledhetetlen órát fog majd okozni a tulajdonosának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)