Hirdetés

Egy rajongó 25 ezer LEGO-kockából épített Halo fregattot

|

Évek munkájába került ez a Halo LEGO csoda, de a végeredmény magáért beszél.

Hirdetés

Mindig csodálattal és gyermeki lelkesedéssel adózunk egy-egy izgalmasabb LEGO-termék előtt, legyen az olyan hivatalos szett, mint a Harry Potter Abszol útja vagy a Mos Eisley Cantina, de még jobban tiszteljük azokat a rajongókat, akik időt és energiát nem kímélve saját projekteket készítenek. Ilyenek voltak például az életnagyságú Pokémonok is, és ilyen egy még ezeknél is drabálisabb alkotás.

Hirdetés

A The Brothers Brick hívta fel a figyelmet egy elhivatott Halo rajongóra, Steve Wittre, aki öt évet töltött azzal, hogy megépítsen egy 25 ezer kockából álló és ennek köszönhetően hihetetlenül részletgazdag, valamint óriási UNSC fregattot, amelyet Katarának nevezett el (az Avatar - Az utolsó léghajlító után szabadon). A hajó több mint két méter hosszú, közel 51 kiló, nagyjából 81 centiméter széles és 150-nél is több működő lámpával van felszerelve. 

Ha szeretnétek teljes életnagyságban is megcsodálni, akkor a texasi Forth Worthben, azon belül is a Rogue Brick Builders Lounge-ban megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)