Hirdetés

Egy rajongó életnagyságú Pokémonokat épített LEGO elemekből

|

A Pokémon és LEGO fanatizmus kemény kombó, főleg ha ilyen méretes zsebszörnyeket kezd el építeni az ember.

Hirdetés

Van az a szint a legózásban, amikor már nem nézed az újonnan megjelenő készleteket, hanem egyszerűen megépítesz magadnak mindent, amit akarsz. Így oldotta meg Ddave is a saját Pokémon gyűjteményét. Beszerzett egy rakat LEGO elemet, aztán összerakta hat kedvenc szörnyét 1:1-es méretben (már amennyire ez mérhető ugyebár).

Hirdetés

Geodude, Ditto, Charmander, Pikachu, Eevee és Togepi mind tökéletesek lettek. Már csak az érdekelne bennünket, hogy hol fogja tárolni őket, merthogy ezek nem férnek bele a Pokélabdákba:

My collection of LEGO Pokemon I've built. from r/lego

Ddave nem részletezte nagyon, hogy hogyan építette fel őket, de azt hozzátette, hogy a szörnyecskékhez darabonként úgy 270 dollárnyi alkatrészt használt fel. Nem biztos, hogy neki megérte a dolog, de nekünk, akiknek csak gyönyörködni kell a munkájában, mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)