Hirdetés

Egy új játékra utalhat az átdizájnolt Crash Bandicoot figura?

|

Egy szivárgás előrevetítheti az új Crash Bandicoot videojáték bejelentését.

Hirdetés

Sok mindenre kíváncsiak lennénk jelenleg a Crash Bandicoot széria kapcsán: például arra, hogy mikor válik minden régióban elérhetővé a Crash Bandicoot Mobile, de azt is jó lenne tudni, hogy mikor érkezik meg PC-re a Crash Team Racing Nitro-Fueled. Remélhetőleg a digitális események nyarán mindkét kérdésünkre választ fogunk kapni, de előfordulhatnak meglepetések is. 

Hirdetés

Felbukkantak ugyanis a világhálón olyan Crash Bandicoot termékek, amelyek némileg újraszabott kinézetű karaktereket vonultattak fel - Crasht magát is beleértve. Egy Twitter-felhasználó, bizonyos iWanderr bukkant rájuk egy európai forgalmazó, a Blackfire honlapján. Persze azóta el lettek távolítva, de íme a bizonyíték a létezésükre: 

Crash ezeken inkább hasonlít az említett mobiljátékban látott kinézetére, mint az N. Sane Trilogy-s változatára, de ami még ennél is érdekesebb, hogy az egyik kitűzőn a "Tawna" névvel illetik az egyik karaktert. Tawna Bandicoot először az 1996-os játékban tűnt fel Crash barátnőjeként, de azóta is cameózott már párszor. Lehet, hogy a következő Crash Bandicootban kiemelt szerepet kap? Remélhetőleg már a ma esti PlayStation 5 eseményen kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)