Hirdetés

Egy ütős LEGO-készlet is érkezik a Horizon Forbidden Westhez

|

A polcokra költözik Aloy és Hosszúnyak párosa.

Hirdetés

Már csak napok vannak hátra a Horizon Forbidden West megjelenéséig, amit annyira elcsípett a fejlesztő Guerilla Games, hogy még Paca is csak az olyan apróbb technikai hibákba tudott belekötni, mint a főhős Aloy zselé módjára rángatózó hajkoronája.

Az izgalmas történet és a tennivalóktól hemzsegő világ bizonyára sokakat magával ragad majd, a LEGO nemrég bemutatott készlete pedig kihagyhatatlan csecsebecsének ígérkezik a legelkötelezettebb rajongók számára.

Hirdetés

A kifejezetten felnőtteknek szánt, 76989-es sorozatszámú Forbidden West: Hosszúnyak készlet nem csak Aloyt és hűséges társát, Hosszúnyakat (Tallnecket) tartalmazza, de egy Watcher figurát is találunk a csomagban, cserélhető színű (kék, sárga, piros) szemmel. Az installáció méretére nem igazán lehet panasz, az 1222 építőelem helyrepattintásával egy 34 cm magas, 23 cm széles és 17 cm hosszú jelenetet kapunk.

A készlet májustól lesz elérhető a LEGO Store üzleteiben és a nagyobb viszonteladóknál, a gyártó weboldala pedig már a hivatalos árat sem titkolja: 29.990 forintot kell fizetnünk, ha egy látványos kocka-konstrukció képében szeretnénk kifejezni a PlayStation-platform legújabb exkluzívja iránti rajongásunkat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)