Hirdetés

Egyszerre cukik és rémisztőek a Godzilla vs. Kong Funko figurák

|

Apró, nagyszemű változatban is beszerezhetjük a több emelet magas bestiákat.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy mikorra számíthatunk a Godzilla vs. Kong hazai premierjére. A titánokat összeeresztő látványfilm 2021. március 31-én kerül bemutatásra az Egyesült Államok mozijaiban és az HBO Maxen egyaránt, ám közel sem biztos, hogy a hazai mozik nyitva lesznek addigra, az HBO Max pedig csak az év második felében várható itthon. Ennek fényében könnyen lehet, hogy a film kísérőtermékei előbb bukkannak fel Magyarországon, mint maga a blockbuster.

Hirdetés

A Funko például egy egész POP-kollekcióval készül a Godzilla vs. Kong kapcsán, ami a két címszereplő különböző variációit vonultatja fel. A Funko Fair 2021 során leleplezett figurák között megtalálhatóak a szokványos méretű darabok is, azonban a vállalat piacra dob kétszer akkora méretű verziókat, és sokkal kisebb kulcstartókat is. 

A Godzilla vs. Kong Funko POP-ok Amerikában már előrendelhetőek a Walmarton keresztül, és a következőképpen alakultak az árcédulák: a kulcstartók 3,88 dollárba (adóval kb. 1500 forintba), a hagyományos figurák 8,78 dollárba (adóval nagyjából 3000 forintba), a Jumbo alcímmel ellátott gigászi darabok pedig 29,96 dollárba (hozzávetőlegesen adóval 11000 forintba) kerülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)