Hirdetés

Elden Ring társasjáték készül

|

Az Elden Ring adaptációján az a csapat dolgozik, amely korábban a Dark Soulst is feldolgozta.

Hirdetés

Az Elden Ring az egyik legjobban fogyó videojáték 2022-ben, világszerte több mint 16 millió példány talált eddig gazdára és a kritikusok túlnyomó többsége is dicséretektől hemzsegő véleményt fogalmazott meg a játékkal kapcsolatban. (A mi tesztünket itt találod.) A Metacritic ranglistáján a FromSoftware alkotása minden idők legjobb 50 címe közé is befért, ami világosan mutatja, hogy tényleg mennyire jól sikerült a rekordokat döntögető alkotás.

Mindezek után nem lehetett kérdés a társasjáték érkezése, amiről most már hivatalos információk is rendelkezésre állnak. A hír a Steamforged Games csapatától érkezett, amely korábban már a FromSoftware több alkotásból készített figurás, illetve kártyás társasjátékot.

Hirdetés

A februárban debütált Elden Ring sikerét elsősorban izgalmas és kihívásokkal teli harcrendszerének, változatos karaktereinek és világának köszönheti. Nem véletlenül akarják pont ezeket a tulajdonságokat visszaadni a készülő társasjátékkal, hogy a lehető legautentikusabb élményt nyújtsa.

Az Elden Ring: The Board Game-ről egyelőre sok részletet nem árultak el, azt viszont már biztosan tudjuk, hogy feltűnik majd benne Godrick the Grafted és akár egyedül, vagy három barátoddal együtt is játszhatod majd. A készítők szerint a társas, hűen a játékhoz, rengeteg kihívással állítja majd szembe a játékosokat, a harcok pedig komoly stratégiai tervezés nélkül garantáltan kudarccal végződnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alkotók egy közösségi gyűjtést is indítanak hamarosan a Kickstarteren, hogy összeszedjék a játék elkészítéséhez szükséges büdzsét. Ha szeretnétek támogatni őket, az iménti linkre kattintva beállíthattok magatoknak értesítést a kampány indulásáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)