Hirdetés

Elder Sign - amikor minden egy dobáson múlik

|

Ugye nem gondoltátok, hogy majd csak úgy félbehagyjuk a kalandot? Itt az Elder Sign befejező része.

Hirdetés

Tegnap már kaptatok egy kis ízelítőt abból, hogy mit is tud az egyik legszórakoztatóbb társasjáték, amit H.P. Lovecraft világa ihletett, ma pedig itt az ideje, hogy kiderüljön, bátor hőseinknek végül sikerül-e megmenteni a világot a pusztulástól. Nem, nem a Rakéta Csapatról van szó, most is Csirke, daev és Kaci ülnek asztalhoz.

A srácokat egyébként nem most látjátok utoljára együtt, hiszen a Dark Soulsnak (amit egyébként itt ki is csomagoltunk) is együtt ugrottak neki. Már csak arra várunk, hogy daev megvágja a videót. Nyugodtan piszkáljátok emiatt, azt szereti. De addig is itt az Elder Sign harmadik, egyben befejező része:

Itt találjátok a korábbi epizódokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)