Hirdetés

Elképesztő Batman figurák jönnek McFarlane játékcégétől

|

Todd McFarlane nem csak Spawnnal foglalkozik mostanában: a cége egy új DC Comics figuravonalra is ráállt.

Hirdetés

Todd McFarlane a hétvégén elkezdte belengetni a hamarosan érkező új figuráit, melyeket a The Batman Who Laughs és a Dark Nights: Metal képregények ihlettek. A legérdekesebb köztük a Batman és Doomsday hibrid, a The Devastator, de mellette is akadnak még bőven izgalmas új figurák a szettben, melyek mind megvásárolhatóak lesznek a közeljövőben.

Hirdetés

A The Devastator figura 20 dollárba kerül, és a sztori szerint azt a teremtményt önti műanyagba, amelyik egyesítette Doomsday elképesztő erejét és a Batman verhetetlen intelligenciáját. Ő egyébként a -1-es Földről származik - a DC világában annyit kell tudni a negatív számozású Földekről, hogy ezekben a valóságokban ami elromolhatott, az bizony el is romlott, végtelenül gonosz világok ezek. 

A Batman Earth -44 The Murder Machine figura szintén 20 dollárért szerezhető be, és egy olyan Batmant prezentál, ami szintén a Dark Multiverse gyermeke. Ez a gyilkológép Cyborgéhoz hasonló képességekkel rendelkezik, nanobotokkal és Batman taktikai érzékével felszerelkezve pedig komoly fenyegetést jelent a multiverzumra.

A -32-es Föld Batmane egy olyan Bruce Wayne, akinek ugyan meghaltak a szülei fiatal korában, de nem volt ott egy Alfréd, hogy betöltse a szívében tátongó űrt. Helyette egy Green Lantern gyűrűt kapott, amivel a keserűségét pusztító hatalommá változtatta.

Végezetül itt van még a The Grim Knight, egy állig felfegyverkezett Batman, aki megunta a békés megoldásokat, és összeszedett minden flintát, amit a Wayne vagyonból meg tudott venni. Ő a leghalálosabb lovag a multiverzumban.

Mindegyik figura valamikor az ősz tájékán fog a boltok polcaira kerülni. Nektek melyik a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)