Hirdetés

Elképesztő képeket hozott össze LEGO minifigurákkal egy magyar alkotó

|

Mindenki szeret legózni, de van, aki már messze túllépett a nappaliszőnyegen való építgetésen.

Hirdetés

A LEGO Csoport Star Wars - This is How We Play (Így játszunk mi) kampányában jelentek meg egy tehetséges magyar figurafotós, Lampert Benedek munkái, melyek egészen elképesztően részletes Csillagok háborúja jeleneteket mutatnak be úgy, hogy ehhez az alkotó LEGO minifigurákat használt fel szereplőként.

Összesen hat alkotó műveit fogja össze az említett kampány többféle kategóriában (fotó, videó, grafika, illetve konkrét építés), így Benedek egy elég szűk csoportnak lett most tagja.

Hirdetés

"A nagylátószög miatt a korábbiakhoz képest jóval nagyobb, majdnem teljes asztal méretű díszleteket kellett építenem. A téli TIE vadász képre észrevétlenül elment 3 kg liszt hó gyanánt. Az Első rendi csapatszállító képhez - ahol a föld bemozdulása szintén valós - egy teljes vödör csincsilla fürdető homokot használtam fel"

- mondta el Benedek a fotók hátterét.

"Ezeknél a képeknél arra törekszem, hogy minden a kamera előtt történjen, ezért általam épített díszletben, valós környezeti hatásokkal dolgozom. Utómunka során használom csak a képszerkesztőt a fényeléshez és a végleges színek eléréséhez"

- tette hozzá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Benedek legjobb képeit az alábbi galériában tudjátok megnézni.

Munkafolyamatait pedig ez a werkvideó rögzíti:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)