Hirdetés

Elkészül az igazi Mass Effect N7 Sentry szemüveg, már ha elegen megrendelik

|

A Mass Effect 2 legmenőbb "sisakja" lehet most a tiéd.

Hirdetés

Ha még él bennetek az N7 nap okozta pörgés, akkor az izgalmaitokat most egy kis pénzköltéssel is levezethetitek. A BioWare hivatalos üzletében ugyanis felbukkant egy N7 Sentry Interface replika, ami 50 dollárért előrendelhető.

Ugyan a kassza már pörög, de egyáltalán nem biztos, hogy a cuki kis kék szemüvegből valódi kegytárgy is készül. Ez egy afféle szerelemprojekt a csapat részéről, így csak akkor fogják ténylegesen gyártásra küldeni a terveket, ha legalább 3000-en előrendelik a cuccot.

Hirdetés

Az N7 Sentry először a Mass Effect 2-ben bukkant fel DLC-ként, aztán a Mass Effect 3-ban is elérhető volt. Egy népszerű alternatíva volt azoknak, akik nem akarták elrejteni Shepard fejét egy teljesértékű sisakkal.

A replikából egyelőre csak néhány darab létezik, melyekre a fotózáshoz és a minőségbiztosításhoz volt szükség. Ha a 3000 előrendelés összejön, akkor megrendelik majd a szükséges eszközöket és nekiállnak a tényleges tömeggyártásnak. Ha valamilyen csoda folytán befuccsol a projekt, akkor mindenki visszakapja majd az előrendelésre befizetett teljes összeget.

A kampány december 7-ig tart, a replika várható megjelenése pedig valamikor 2022. szeptembere környékén lesz esedékes, már ha minden összejön.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)