Hirdetés

Ennek a Ghost of Tsushima figurának még köpenye is van

|

A Good Smile Company most kitett magáért és összerakott egy olyan menő Ghost of Tsushima figurát, amit büszkén raknák ki a vitrinbe.

Hirdetés

A Good Smile Company gyártja a Figma figurákat, melyek testreszabhatóságukról és különleges állványukról híresek.

A cég olyan partnerekkel dolgozott együtt korábban, mint a Blizzard és a Riot Games, de most például a Sonyval álltak össze, hogy leszállítsák a Ghost of Tsushima rajongók álmát, a Jin Sakai figmát.

Ehhez is jár majd rengeteg kiegészítő, és a talpazat, aminek köszönhetően hősünket a legkülönbözőbb pózokba rendezhetjük.

Hirdetés

Az alábbi galériában megleshetitek, a figura különböző beállítási lehetőségeit, illetve az extra fegyvereit, karjait és maszkját.

Az előrendelés lehetősége már megnyílt, és 2021. január 6-ig tart. Utána a Good Smile belekezd a gyártásba, de a megjelenésre még jó darabig nem számíthatunk, mivel legkorábban Japánban fog felbukkanni a figura, ott is csak 2021. augusztusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)