Hirdetés

Ennek az óriási LEGO ECTO-1-nak ott a helye minden Szellemirtók rajongó polcán

|

Novemberben megjelenik a valaha volt legnagyobb és legrészletesebben kidolgozott LEGO ECTO-1 modell.

Hirdetés

Baráti jótanács: rohamosan közeleg a karácsony, ideje eldönteni, mit kérünk szeretteinktől, és megkérdezni őket, mire vágynak. A jelenlegi helyzet miatt valószínűleg egyébként is óriási lesz a terhelés az online shopokon, postán és futárszolgálatokon, így mindenképp jobban jár, aki már most leadja rendelését. A LEGO ECTO-1-ra még várni kell pár napot, de ennek beszerzését sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni.

Hirdetés

A 2352 elemből álló Szellemirtók ECTO-1 (10274) készlet november 15-én jelenik meg, és 65990 Ft-os áron fog a boltokba kerülni. Az 1959-es Cadillac Miller-Meteor önmagában is részletes (működik például a kormányzás is), de jár mellé egy rakás extra, mint a mobil szellemcsapda vagy a nyomkövető antenna, továbbá kifordítható lövészüléssel lett felszerelve. Figurák sajnos nem járnak mellé.

Egyébként a Ghostbusters: Afterlife promózásához készült, de a film - ha minden jól megy - csak 2021. június 10-én kerül majd mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)