Hirdetés

Érkezik egy hivatalos Far Cry társasjáték

|

Lassan könnyebb lesz arról beszámolni, hogy miből nem készül társas.

Hirdetés

Virágzik a társasjátékok piaca, a kereslet és a kínálat is rohamosan növekszik, pláne most, az őszi szezonban, amikor a kiadók és forgalmazók már elkezdik feltölteni a polcokat, amik karácsony előtt szépen ki fognak ürülni. Nem meglepő, hogy a videojátékos cégek is szívesen lépnek együttműködésre társasfejlesztőkkel, hogy ezen a területen is bővítsék az univerzumot.

A Funforge jelentette be, hogy a Ubisofttal együttműködésben készíti a Far Cry Beyond nevű társast, mely 2022-ben jelenik meg. A francia céghez köthető például a Tokaido, de forgalmazóként a Bärenpark, a Brass: Birmingham és a Patchwork játékok népszerűsítésén is dolgozott.

Hirdetés

Azt, hogy a Beyond milyen lesz, még nem tudni, csak a logóját villantották meg, amiből nehéz bármire következtetni. Reméljük, a Far Cry 6 megjelenése után erről is bővebben mesélnek majd, jót tenne a hype-nak.

Ti milyennek képzeltek egy Far Cry társasjátékot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)