Hirdetés

Legend of Zelda Monopoly - a maszkárus fog lehúzni

|

Hamarosan boltokba kerül a világ legismertebb társasjátékának legújabb átirata, amelyben Hyrule földjén kell megmutatnunk, hogy mi értünk legjobban a gazdálkodáshoz.

Hirdetés

Márciusban számoltunk be róla, hogy a Egyesült Államokban lezajlott Nemzetközi Játékvásáron a Parker bemutatta legújabb társasjátékait, amelyek közt a Mario és Legend of Zelda tematikájú Monopolyk is ott figyeltek. A sorozatgyártáshoz néhány hónapra volt csak szükségük, így szeptemberben a boltok polcaira is felkerülhetnek az első darabok.

Egyelőre csak a Zeldás változat készült el, ez azonban fantasztikusra sikerült. Természetesen minden Zeldás, a figuráktól kezdve az egyes helyszíneken át egészen az épületekig. A játékosokat jelző figurák közt az íj, a bumeráng, és egy Hylian Shield is helyet kapott.

Bár eddig csak a videójátékoknál találkoztunk exkluzív tartalommal, a Gamestop nem bírt magával és itt is gyakorolja ezt az üzletpolitikát. Ha náluk rendeljük elő a játékot, nemcsak az extra okarina figurát, hanem bónusz szerencsekártyákat is kapunk. A megjelenés szeptember 15-én várható, hozzánk valószínűleg leghamarabb október környékén juthat el a 39,99 dolláros társasjáték.

Nektek hogy tetszik a Zeldás Monopoly? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)