Hirdetés

Ez a Magic: The Gathering lap még meg sem jelent, de már egymillió dollárt ér

|

Közeleg az Egy Gyűrű megjelenése, és a kártyakofák már meg is hirdették érte a vérdíjat.

Hirdetés

Emlékeztek még a nagy bejelentésre, miszerint az Egy Gyűrű Magic kártyából csak egyetlen darab fog készülni? Azóta persze tisztázódott a helyzet, és lesz tömeggyártott verzió, de a legértékesebb változatból csak és kizárólag egy darab kerül nyomtatásra. Az az Egy Gyűrű el lesz rejtve valahol egy kártyacsomag mélyén, ami majd eladnak a világ egy pontján. Valaki nagyon boldog lesz, amikor kinyitja azt a csomagot, a Dave and Adam pedig nagyon szeretné tudni, hogy ki lesz az a szerencsés flótás.

Az említett cég gyűjtögetős kártyajátékokkal, képregényekkel és emléktárgyakkal foglalkozik, ezért nem meglepő, hogy az üzemeltetői örömmel látnák az Egy Gyűrűt is készletükben. Emiatt egymillió dolláros vérdíjat tűztek ki a lapra: ha valaki rátalál, és leadja azt a boltban, a cég gazdaggá fogja tenni.

Hirdetés

Ez persze nem több jól hangzó marketingfogásnál. A Magic: The Gathering - Lord of the Rings: Tales of  Middle-earth kártyakészlete júliusban fog megjelenni, és minden kártyabolt a hasznát akarja maximalizálni. Már most 425 dollárért (nagyjából 146 000 forintért) kelnek el elővételben a booster dobozok (12 csomag van egy dobozban), így nyilván a Dave and Adam is annyit akar eladni belőlük, amennyit csak lehet. Nincs is jobb marketingstratégia a könnyen jött gazdagság ígéreténél.

Mi őszintén reméljük, hogy valahol, egy kevésbé gazdag országban lesz egy kissrác, aki csak a játék és a gyűjtögetés szeretetéért vesz majd egy Magic boostert, és véletlenül rátalál az Egy Gyűrűre, amiről aztán fogalma sem lesz mennyit ér és boldogan használja majd, amíg el nem kopik. Vagy ha egyszer mégis továbbadja, akkor már tisztában lesz az értékével, és nem tudja majd senki átverni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)