Hirdetés

Ez a Transformers: A fenevadak kora figura az új főgonoszt mutatja be

|

A "Transformers Studio Series Leader 101 Scourge" névvel ellátott figura hivatalos képeket és árcimkét kapott.

Hirdetés

A Transformers: A fenevadak kora egy új főnogoszt fog bemutatni a filmes univerzum rajongóinak. Scourge karaktere komoly fenyegetést jelent majd a kedvenc robotjaink számára, és bár a klasszikus mesék és képregények rajongói tudják mire számíthatnak, sokak számára egy titokzatos figuráról van szó.

A titkok egy nagy részét azonban most leleplezte a Hasbro, a játékgyártó ugyanis bemutatta az első hivatalos (mozifilmes) Scourge figuráját. A majd 22 centiméter magas műanyag veszedelem minden Transformers-rajongó kedvenc szobadísze lehetne.

Hirdetés

A Terrorcons nevű csapat vezetője tényleg elég mutatós figurát kapott. Scourge nyitja meg egyébként a Transformers Studio Series prémium figurasorozatot is, így láthatóan mindent beleadtak a gyártásába. A sci-fi szörnyeteget egyébként nyilván ténylegesen át is lehet alakítani egy kamionná 31 lépés végrehajtásával.

Az előrendelés a következő órákban válik majd elérhetővé, a megjelenés pedig február 17-én lesz esedékes. A Scourge figura 55 dollárba (kb. 20 ezer forintba, de erre még jön az adó) fog kerülni, ami elnézve a minőségibb figurákat egy egészen vállalható árazás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)