Hirdetés

Ezek az Avatar figurák nevetségesen drágák, de legalább gyönyörűek

|

Hatalmasra nyitott polcra lesz szükséged ahhoz, hogy felrakd a polcra ezeket a méretes Neytiri és Jake replikákat.

Hirdetés

Laza, 13 éves várakozás után James Cameron végre leszállította az elsőt a tervezett 4(?) Avatar folytatásából. A mozijegyek csak úgy repülnek ki a kasszákból, a Disney pedig örömmel számolgatja a bevételeit, remélve, hogy hosszútávon az Avatar 2 legalább akkora siker lesz, mint amekkora az első volt.

Annyi biztos, hogy A víz útja megnyitotta az emberek pénztárcáit, bár az kérdéses lesz, hogy mennyi rajongó fog tudni leszurkolni 380 dollárt, azaz kb. 140 ezer forintot (plusz értelemszerűen még az adókat) egy-egy figurára.

Hirdetés

A Hot Toys márpedig ennyit kér a Neytiri és Jake Sully figurákért, és egyébként jó okkal. Az álompáros darabjai pontosan 1:6-os méretarányú replikái a karaktereknek, ami Jake esetében 45 centit jelent. Egyébként mindketten többféle felszereléssel és egyéb extrákkal érkeznek.

Akinek a vételár soknak tűnne, azt talán megnyugtatja, hogy lesz ideje gyűjtögetni. A figurák ugyanis idén januártól 2024 júniusáig fognak felbukkanni a különböző üzletekben, így sietni nem kell majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)