Hirdetés

Ezeket rejti majd a Monster Hunter World társasjátékának doboza

|

Hamarosan beindul a szörnyvadász móka asztali verziójának finanszírozási kampánya, de még mielőtt bárki tízezreket dobna a kasszába, érdemes megnézni, hogy mi is ez az egész.

Hirdetés

A Monster Hunter World egy nagyon egyszerű koncepció alapján működik: adott egy csapat szörnyvadász, akikkel le kell gyűrnünk nagy szörnyeket. Ez az alap felállás egy nagyon sikeres videojáték sorozat alapja lett, és valószínűleg a társasjátékként is megállja majd a helyét. Utóbbi állítást a Dicebreaker bemutatója bizonyítja, amiben már volt kép a készletről.

A lenti fotó nem mutat sokat a játékmenetből, de azt igen, hogy gyönyörű miniket kapunk majd, és hogy a pozicionálás nagyon fontos lesz. Az erdős táblán a körök nem dizájnelemek: ezeken kell majd a lehető legoptimálisabban felállítani a karaktereinket.

Hirdetés

A játékban a Rathalos lesz a főellenségünk, akit egy pár kisebb szörny támogat majd. Ha sikerül levágnunk az ellenfeleinket, akkor feldarabolhatjuk őket és alapanyagnak felhasználhatjuk a maradványaikat.

Érdekes társasnak ígérkezik a Monster Hunter World: The Board Game, de a tényleges megjelenéséhez a közösségnek is be kell majd segítenie. A Capcom és a játékért felelős Steamforged elindítanak majd egy Kickstarter kampányt április 20-án, ami április 30-ig pörög, és ennek keretein belül támogathatjuk a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)