Hirdetés

Ezt a Kirby LEGO készletet szívesen megvennénk

|

A Kirby's Dream Land akár a boltokba is kerülhet, ha elég jelentőssé válik az igény.

Hirdetés

A LEGO Ideas oldal a rajongók kedvenc gyűjtőhelye. Mindenki feltöltheti saját, egyedi LEGO-készlet ötletét, amiből aztán valódi termék is születhet, ha a dizájn eléri a szükséges érdeklődést.

Nem meglepő módon rengeteg videojátékos tervezet kerül fel az Ideasre, de a Jóbarátok kávézója vagy a McCallister család otthona is ott bukkant fel először. Nincs kizárva, hogy a mostani, Kirby franchise inspirálta készletből is sikertörténet születik majd.

Hirdetés

A Dream Land nevű összeállításban felbukkannak a kis rózsaszín cukiság barátai is, Waddle Deevel és Meta Knighttal együtt. A csomag nagy részét egyébként a Castle Dedede teszi ki, ami egy emlékezetes helyszín a Kirby rajongók számára.

Ha szeretnétek a Dream Landet valódi termékként látni, akkor látogassatok el a projekt Ideas aloldalára, és támogassátok a kezdeményezést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)