Hirdetés

Fallout 3 lézerfegyver replika - ezzel már nem gond az apokalipszis

|

Egy fiatal gamer készített egy saját Fallout 3-as lézerfegyver replikát. Eladó. Nem olcsón. De megéri. Akarjuk.

Hirdetés

A játékosok lelkesedése néha teljesen hihetetlen. Egy fiatal gamer azt találta ki, hogy úgy segíti át magát az egyetemi tandíjak rengetegén, hogy azt csinálja, amit tanul: modellez.

Ráadásul nem is akárhogyan. A thomasotom nevű srác elkészített egy élethű - vagyis játékhű - Fallout 3 AER9 lézerfegyver replikát, amit most áruba is bocsájtott. Az ára 395 font, tehát körülbelül 150 000 forint, ami egy kicsit soknak tűnhet, de ha otthon vagytok az angliai egyetemi élet költségeivel, akkor valószínűleg értitek az árszabás miértjét. Egyébként minőségi anyagokkal dolgozik a modellező diák, az egyméteres üvegszálas fegyvert teljesen egyedül készítette, a megrendelők pedig saját festést is kérhetnek hozzá.

Nem semmi, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)