Hirdetés

Fallout 4 - a LEGO atomvető létező dolog

|

A legnagyobb rajongók előtt nincs akadály, még hatalmas játékbéli fegyvereket is megépítenek LEGO-ból.

Hirdetés

Közel 2500 LEGO elemet használt fel az alkotó a lent látható Fat Man-hez, ami ismerős lehet a Fallout 4 játékosoknak. A hatalmas pusztításra képes atomvető nem biztos, hogy a legkörnyezetbarátabb talajformáló eszköz, de LEGO formátumban legalább nem halálos.

Az eszközt a LEGO veterán, ZaziNombies készítette el, és igyekezett a lehető legpontosabban lemásolni a játékban látott fegyvert. Persze nem tökéletes, és nukleáris töltet helyett csak LEGO zeppelineket lő, de talán jobb is így. Méretben pont akkora, mint az eredeti verzió, így tényleg szép látvány lehet egy Fallout rajongó polcán.

Örömmel látnánk több ehhez hasonló megoldást is, reméljük nem ez volt az egyetlen Fallout 4 LEGO fegyver, amit megalkottak a rajongók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)