Hirdetés

Fallout 4 - lenyűgöző az érkező akciófigura prototípusa

|

Nem csak a valódi Pip-Boy érkezését várhatják a vérbeli rajongók a Fallout 4 megjelenésével, ugyanis amint azt a Bethesda leleplezte, egy elég menő figurán is dolgoznak, ami a sorozat ikonikus páncélzatát ábrázolja.

Hirdetés

A Bethesda nem csupán kiadóként akar fejlődni, de szeretnének javítani a játékaikkal kapcsolatos ajándéktárgyakon is. Látják, hogy a mostani termékekre, például Falloutos pólókra harapnak a rajongók, de ennél sokkal több és jobb produktummal szeretnének előrukkolni ezen a téren is. A frissen leleplezett Fallout-figura példája mutatja, egyáltalán nem járnak rossz úton.

A Fallout 4-ben is természetesen feltűnő Power Armort ábrázoló figura prototípusáról ugyanis megosztottak néhány képet, ezen pedig tisztán kivehető, hogy a gyártó, akivel leszerződtek a figurák elkészítésére, rengeteg apró részletet kidolgozott a próbadarabon. A kiadott képeken kívül nem tudunk egyelőre semmit, de hasonlítási alapként a Hong Kongban működő Three Zero például 190 dollárért (ami több mint 50 ezer forint) árult Titanfall-karakterek alapján készült figurákat, amik 30 centi magasak voltak.

Nektek hogy tetszik a figura?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)